«

»

Säng

Vi har kollat runt lite på olika sängar då vi tänkt att vår nuvarande får bli gästsäng. Eftersom vi bott rätt trångt så är den vi nu har bara 140cm bred. Fungerar bra att sova två i men det är ju inte super gott om plats direkt…

Vi är inne på en continental säng av något slag och märke, men finns ju en hel del alternativ.

20120123-215053.jpg
Lutar åt en sån här från Mio…

Och med några veckors leveranstid så är det nog dags att beställa snart. Är ju ”lite” prio på att få klart sovrummet.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=907

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>