Väntans tider…


Var in på kommunen förra veckan och lämnade in kompletteringen till förhandsbeskedet. Någon dag den här veckan kommer förhoppningsvis kommunen att skicka ut papper till berörda markägare som har rätt att överklaga vår önskade byggnation, så håll tummarna att det inte blir nå krångel! Vet visserligen inte varför någon skulle vilja överklaga då det är mer än 75m till närmsta grannes boningshus och vi kommer inte hindra någon utsikt eller liknande men men…

Om men inte vore men så kanske om inte skulle vara om….


På tal om något helt annat så var vi igår eftermiddag/kväll hem till min underbara 95-åriga farmor som bor i Ludvika . Det var minst sagt isgata på hela deras område och diskssionen när vi kom in till farmor lär ungefär såhär:

Pappa till farmor: – Nu går du f-n inte ut utan att fälla ut dobbarna på skorna, det är livsfarligt ute!
Farmor: – Ähh, dobbarna är sönder på de skorna jag har, så jag går sakta istället.
Pappa: – Men va f-n, jag har ju köpt nya åt dig förra året!
Farmor: – Ja, men de  nya vill jag ju inte plocka fram och slita på ännu, de kan vara bra att spara…

Vill bara påpeka att Fru Lindh (farmor kallas så) bor på fyra rum och kök på andra våningen, har dubbelgarage och kör bil… Hon är definitionen på krutgumma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *